33–годишната Габриела Славова, която беше обвинена в убийството на 44-годишния си

...
33–годишната Габриела Славова, която беше обвинена в убийството на 44-годишния си
Коментари Харесай

Кандидат за депутат от ПП в Бургас е жената, обвинена за убийството на мъжа си в „Драгалевци“

33–годишната Габриела Славова, която беше упрекната в убийството на 44-годишния си брачен партньор Пейо Пеев и по-късно пусната под домакински арест се оказа лице на „ Продължаваме промяната “. Тя е работила в Община Бургас – шеф на отдел „ Превенции и юношески политики “. Младата жена е била включена и в кандидат-депутатската листа на Политическа партия за изборите през 2021 година и участва в листата на „ Предприемчивите лица на смяната в Бургас “.

Младата жена е агитирала за Политическа партия преди изборите в обществените мрежи, демонстрират фотоси от обществената мрежа.

По първични данни Пейо Пеев и Габриела, които били в бракоразвод, са имали недоразумение за попечителството над двете им деца. Това е била и повода за жестокото закононарушение. Скандалите сред двамата, довели до убийството, били точно по тази причина кой е татко на бебето.

Освен 44-годишния Пейо за бащинството претендирал и някогашен народен представител, сочат данните все още.

По информация на Tribune става въпрос за депутата от 47-ото Народно събрание – Велико Минков. През 2021 година тогава депутат от русенската листа на „ Промяната “ се отхвърля и напуща Народното събрание.

Минков подава заявление ден преди оповестяването на проектосъстава на съдружния кабинет с уточнението, че претекстовете му са персонални и остава правилен на целите, които е отстоявал в предизборната акция.

Майката на Габриела също е социална персона. 54-годишната Красимира Трифонова е била посланик с над 30 години стаж и някогашен консул на България в Тайланд. Засега единствено тя остава в в ареста по обвиняване в ликвидиране на шурей си, реши Софийски градски съд.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР